Ostali Događaji

Fotografisanje Događaja

Klubske zurke, maturske veceri, rodjendani, momacko vece i devojacka zora (zasto muskarci mnogo ranije odu u san od devojaka…mozda “zato sto su slabiji pol” ili zbog kolicine pica ) vazni dogadjaji u vasem zivotu- bez fotografa, na koga u mnogim ekstaticnim trenucima zaboravimo I tek kada dogadjaj prodje, mrzovoljno zakljucimo kako imamo samo selfije ili lose skrojene I dozlaboga dosadno kadrirane fotografije. Izdatak koji je trebalo da predvidite je zanemarljiv ali fotografa se niste setili na vreme.

Ali nebrojeno je dogadjaja u nasim zivotima I ako smo jedan zanemarili -zaboravili, ne mora to da se desi I sa drugima. Tu smo, postojimo vec 15 godina obelezicemo te dogadjaje da ih se secate I pokazujete svojim potomcima dugi niz godina.

Jeste industrija mobilnih telefona smislila stos da sad ”svi znamo da fotografisemo” ali ipak pogledajte sve te dogadjaje na kojima ste vi bili ili koje vam prijatelji pokazuju. Skoro da sticete utisak kako je to isti dogadjaj samo su akteri promenjeni. Iste fotografije, iste poze, isti kadrovi…zar ne bi trebalo nesto da ih razlikuje? Za pocetak bar neka budu spontane, zar ne? Nadamo se da cete o tome razmisljati kada nas pozovete.

Pozovite 060 72 61 937.

Pozovite 060 72 61 937. Radimo svaki dan.